Bedrijfsgegevens van de locatie Roosendaal

Bedrijfsnaam:
:
Smartphone Reparatie Roosendaal
Adres
:
Molenstraat 102
 
:
4701 JW Roosendaal
 
E-mail
:
Telefoonnummer
:
0165-234235
Whatsapp
:
 
Werkwijze
:
Binnenlopen zonder afspraak
Advies
:
Voor bezoek telefonisch contact
 

Openingstijden van de locatie Roosendaal

 
Maandag
:
10:00 - 18:30
Dinsdag
:
10:00 - 18:30
Woensdag
:
10:00 - 18:30
Donderdag
:
10:00 - 18:30
Vrijdag
:
10:00 - 18:30
Zaterdag
:
12:00 - 17:00
Zondag
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

Smartphone Reparatie Roosendaal is gevestigd aan de rand van het gezellige centrum van Roosendaal. Er zijn parkeerplekken voor de deur waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren. Een auto- of fietsreis kunt u plannen via de onderstaande kaart. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, al stopt er geen bus voor de deur, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 220 meter loopafstand (halte de Brugstraat). Het treinstation Roosendaal ligt op 550 meter bij ons vandaan.

 

De locatie Roosendaal geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Roosendaal geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Roosendaal u hiervan van tevoren in kennis stellen.

Aanvullende Garantie Voorwaarden
Voor alle huismerk onderdelen geldt een garantietermijn van 6 maanden, originele onderdelen geven wij 12 maanden garantie op. Alleen op accu’s geldt een afwijkende garantieperiode van 3 maanden.


Algemene Voorwaarden

De locatie Roosendaal is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.


Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Roosendaal 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Deel uw ervaring

Omdat beoordelingen steeds belangrijker worden, willen wij u vriendelijk vragen uw ervaring met de locatie Roosendaal bij ons kenbaar te maken, wij kunnen hierdoor onze dienstverlening constant verbeteren.